jQuery Show Popup on Page Load

Bine ai venit! [autentificare]     Coșul meu (gol)

Livrarea și plata

Modalitatea de livrare

Produsele comandate sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Produsele comandate vor fi livrate în termen de 2-3 zile lucrătoare de la data efectuării comenzii.

În momentul în care coletul este expediat veţi fi notificat inclusiv prin e-mail. În cazul în care agentul companiei de curierat nu vă găseşte la adresă, acesta este obligat să vă contacteze telefonic, iar în cazul în care nu puteţi fi contactat(ă), coletul se va întoarce în centrul de livrare, urmând ca sistemul de livrare să înregistreze o nouă impunere de expediere. Coletul va fi păstrat 6 zile.Costurile de transport

Livrarea este gratuită pentru toate comenzile cu o valoare mai mare de 130 de lei (valoarea produselor).

Pentru comenzile cu valoare mai mică de 130 de lei se aplică o taxă de transport în valoare de 20 de lei.

Pentru a evita orice neplăceri costul total va fi comunicat de unul dintre consultanții noștri înainte de a fi expediat coletul.Modalitatea de plată

Plata produselor va fi efectuată ramburs, în numerar, la primirea coletului. Plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea, în lei, integral.

Valoarea produselor este cea din momentul confirmării telefonice a comenzii.

Totalul de plată este afişat în mod clar în momentul finalizării comenzii pe site-ul nostru, acesta incluzând atât contravaloarea produselor comandate cât şi costul de livrare, dacă este cazul.