Bine ai venit! [autentificare]     Coșul meu (gol)
HOME DESPRE NOI LIVRAREA ȘI PLATA CONTACT

Politica de confidențialitate

„SC VERTEX COM SRL”, proprietarul site-ului www.cosmetice-terapeutice.ro, este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28920 din anul 2013.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, „SC VERTEX COM SRL” are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

„SC VERTEX COM SRL” nu va pune la dispoziția terților datele tale personale, ci le va folosi doar în scopul onorării comenzilor și pentru a te informa în legătură cu ofertele magazinului sau cu diverse aspecte ale funcționării site-ului.

Magazinul on-line va stoca datele tale personale pentru a te informa în legătură cu situația contului tău, în legătură cu starea comenzilor tale și în legătură cu ofertele curente, prin intermediul unui newsletter. De asemenea, magazinul on-line îți poate trimite felicitări, cupoane de reduceri sau alte asemenea mesaje.

„SC VERTEX COM SRL” nu va face apel la spam. Dacă primești vreun e-mail de la noi, asta înseamnă că ai furnizat în mod explicit adresa ta de e-mail pe www.cosmetice-terapeutice.ro. Dacă nu dorești să mai primești newslettere de la noi, poți să te dezabonezi folosind link-ul din partea de jos a newsletter-ului nostru.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor cu excepția situațiilor prevăzute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți adresa o cerere scrisă, datată și semnată, la adresa: Piata Bucuresti, Nr.2, Bl.2, Sc.B, Ap.21, Oradea, Bihor.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa info@cosmetice-terapeutice.ro.


Cum cumpăr
on-line?
Citește acum ghidul nostru
și totul va fi mult mai simplu!
Produse cu
extracte naturale
Descoperă acum care este
secretul produselor noastre!
Livrarea și
plata
Află totul despre livrare
și modalitățile de plată!