Bine ai venit! [autentificare]     Coșul meu (gol)
HOME DESPRE NOI LIVRAREA ȘI PLATA CONTACT

Termeni și condiții

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea site-ului, în cele mai bune condiții, vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile următoare. „SC VERTEX COM SRL” – administratorul site-ului www.cosmetice-terapeutice.ro, își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.


Securitatea Datelor Personale

Datele dumneavoastră personale vor fi folosite de „SC VERTEX COM SRL” - administratorul site-ului www.cosmetice-terapeutice.ro, numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc. „SC VERTEX COM SRL” se obligă să nu facă publice și să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților săi.

„SC VERTEX COM SRL” nu va fi răspunzătoare pentru:
  • orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site
  • orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.


Măsuri luate pentru asigurarea securității prelucrării datelor personale

„SC VERTEX COM SRL” ia toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat.

  1. Operatorii care au acces la baza de date a informațiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnați de conducerea societății; fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul „utilizator” și „parolă”. Toți operatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces.
  2. Operatorii accesează datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atribuțiilor de serviciu.
  3. Conform contractului cu furnizorul de servicii de hosting, acesta are obligația de executa periodic copii de siguranță a întregului cont (baze de date, fișiere și email-uri). Copiile de siguranță sunt efectuate zilnic și sunt stocate pe alte servere, securizate, fiind accesibile doar în caz ne urgență.
  4. Computerele de la care se accesează baza de date a informațiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate soluții de protecție antivirus, antispam și firewall updatate la zi.
  5. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizează numai de către operatorii autorizați pentru această operațiune și numai în scopuri cerute de legile în vigoare.


Greșeli de tipărire

În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.Taxe Suplimetare

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție și/sau încasare aferente. Sistemul este cât se poate de transparent, prețul final fiind cel afișat la pagina coș de cumpărături, unde sunt însumate atât produsele cumpărate cât și toate taxele, specificate clar, dacă este cazul.Condiții Legale

Site-ul www.cosmetice-terapeutice.ro funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român.Dispute și Conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.cosmetice-terapeutice.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între „SC VERTEX COM SRL” și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. Fiind de acord cu aceste Termene și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.


Cum cumpăr
on-line?
Citește acum ghidul nostru
și totul va fi mult mai simplu!
Produse cu
extracte naturale
Descoperă acum care este
secretul produselor noastre!
Livrarea și
plata
Află totul despre livrare
și modalitățile de plată!